ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την διαχείρηση Ιστοσελίδων & Eshop σε ανταγωνιστηκές τιμές.

Αν ενδιαφερεστε για E-shop
πατηστε εδω

Κατασκευη Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε ιστότοπους που επηρεάζονται από την αισθητική και προσφέρουνε μια θετική αντίληψη για την επιχειρισή σας.

περισσότερα

Κατασκευη Eshop

Εάν έχετε το όραμα να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, έχουμε την εμπειρία να πετύχουμε το όραμα σας.

περισσότερα

Διαχειριση Eshop

Αναλαμβάνουμε την διαχείρηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με απόλυτο επαγγελματισμό και αφοσίωση.

περισσότερα

Προσβασιμο για ΑMEΑ

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshop με προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ(Wcag 2.0_AA) σύμφωνα με τα κριτήρια ΕΣΠΑ

περισσότερα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝΛειτουργούμε ως ομάδα ειδικών προγραμματιστών ιστού, δημιουργικών σχεδιαστών και ειδικών βελτιστοποίησης αναζήτησης. Καθώς μεγαλώνουμε, έχουμε εξελιχθεί με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες γύρω μας. Μοιραζόμαστε τεχνογνωσία και ιδέες από κάθε σύνολο ψηφιακών δεξιοτήτων, παρέχοντας τελικά την καλύτερη ολιστική λύση για την υποστήριξη οποιωνδήποτε και όλων των επιχειρηματικών στόχων.

Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ ιστοσελίδων κατά παραγγελία. Με τη συμβουλή ειδικών σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας, προσπαθούμε να φέρουμε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες θεωρίες εμπειρίας χρήστη και τεχνικές βέλτιστων πρακτικών SEO για να προσφέρουμε ένα μελλοντικό υπόβαθρο στην παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Αναλαμβάνουμε
την διαχείριση ιστοσελίδων,
eCommerce λύσεις,
Digital Marketing & Social media Marketing,
πρόσθετα και επεκτάσεις.

Επικοινωνήστε      Τιμοκατάλογος

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ESHOPΕιδικοί στο σχεδιασμό ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου και CMS κατά παραγγελία. Χρησιμοποιώντας πλατφόρμες WordPress, Opencart και κατά παραγγελία προσφέρουμε δομημένες προτάσεις για τη δημιουργία της τέλειας λύσης για τους στόχους μιας επιχείρησης. Μπορούμε να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες ενσωματώσεις API για να παρουσιάσουμε απεριόριστους καταλόγους προϊόντων, όπως ακριβώς εγκαθιστούμε εξειδικευμένες λειτουργίες χρησιμοποιώντας πρακτικές που προστατεύονται από το μέλλον. Εξασφαλίζουμε μια τεχνικά στιβαρή και ομαλή λύση.

Οι συμβουλές μας σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων επικεντρώνονται στην εμπειρία χρήστη, παρουσιάζοντας υπηρεσίες για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν το ενδιαφέρον ενός χρήστη μέχρι το σημείο μετατροπής. Προσπαθούμε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε ελκυστικές τοποθεσίες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ουσιαστικό και βελτιωμένο ταξίδι χρήστη, προσφέροντας κατάλληλη δημιουργία δυνητικών πελατών ή έσοδα από μια διαδικτυακή πώληση.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή αλλά και την αναβάθμιση παλαιότερων ιστοσελίδων/Eshop και να καλύψει πλήρως όλες τις απαιτήσεις των Επιδοτούμενων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά για τη συμμόρφωση των ιστοσελίδων με βάση το πρότυπο WCAG 2.0 AA. Οι Ιστοσελίδες ΑμεΑ που αναπτύσσουμε, σας παραδίδονται με πλήρη τεχνική έκθεση καθώς και έλεγχο με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ελέγχου συμμόρφωσης.
Πατήστε για Λεπτομέρειες Επιδοτούμενων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Επικοινωνήστε      Τιμοκατάλογος

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΕΣΠΑΣας προσφέρουμε εγγυημένη συμμόρφωση της ιστοσελίδας σας με το πρότυπο WCAG 2.0, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές και συνθήκες για να μπορέσετε να κάνετε την ιστοσελίδα σας φιλική προς τα ΑμΕΑ.

Η εταιρία μας καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις των Επιδοτούμενων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά για τη συμμόρφωση των ιστοσελίδων με βάση το πρότυπο WCAG 2.0 AA. Οι Ιστοσελίδες ΑμεΑ που αναπτύσσουμε, σας παραδίδονται με πλήρη τεχνική έκθεση καθώς και έλεγχο με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ελέγχου συμμόρφωσης.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας σας δεν θα βλέπουν τίποτα το διαφορετικό πέρα από μία μικρή και διακριτική μπάρα που θα τοποθετηθεί στα αριστερά της ιστοσελίδας σας. Πέρα από αυτό τίποτα άλλο δεν θα είναι ορατό στον απλό χρήση καθώς οι περισσότερες αλλαγές που γίνονται τόσο σε σελίδες ήδη υπάρχουσες που τώρα συμμορφώνονται ή σε σελίδες που εξ αρχής δημιουργούνται και συμμορφώνονται, είναι πάνω στο κώδικα και είναι ορατές από τους προγραμματιστές και τις εφαρμογές που σαρώνουν την ιστοσελίδα ώστε να τη μεταφράσουν στη μορφή που απαιτεί κάθε χρήστης με αναπηρία.

Η μπάρα που θα προστεθεί στα αριστερά θα βοηθάει ένα μεγάλο εύρος ατόμων με αναπηρία, καθώς θα δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να μεγαλώσει τα γράμματα της ιστοσελίδας σας, να αλλάξει το χρωματισμό και την αντίθεση των χρωμάτων καθώς και να την κάνει ασπρόμαυρη, όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επικοινωνήστε      Τιμοκατάλογος

Μερικά Από Τα Τελευταία Μας Έργα

Le Château

Ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων για γυναίκες και παιδιά.

Bambini Collection

Ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων για παιδιά.

Ανθόπουλος

Ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρικών εργαλείων.

Premiere cinema Chios

Ιστοσελίδα & Ηλεκτρονικό κατάστημα με δυνατότητα κρατήσεων.

Prognosi-Kairou

Δυναμική Ιστοσελίδα για παροχή υπηρεσιών με δεδομένα.

sdasotexniki

Ιστοσελίδα για παροχή υπηρεσιών.

Ι.Μ.Σ. Δράμας

Δυναμική Ιστοσελίδα για online υπηρεσίες.

EMP v1.0

Δυναμική Ιστοσελίδα για online υπηρεσίες enail μάρκετινγκ.